Urnakoszorú fehér tele virágokkal

20,000 Ft
Cikkszám: 249

A koszorú méretét, az opciók alatti átmérőre kattintva tudja kiválasztani 20 cm-től 30 cm-ig

Kegyeleti koszorú elkészítésénél, vizes tűzőhab alapba kerülnek a friss virágok, így akár 2-3 hétig is tartósan szépek maradnak. Lehetőség van állvány bérlésére, mely elegánsabb hatást nyújt a koszorú elhelyezésére. 

Szalagot is rendelhet hozzá, fehér, krém, zöld, bordó, fekete színben, arany és ezüst felirattal. Kérjük a termék mellett található szalag szövegét válassza ki, vagy írja bele a ráírandó szöveget az "Aláírás, saját szöveg" mezőbe.

Budapest területén a temetőkbe akár ingyenes szállítással rendelhető temetési koszorú, sírdísz, urnadísz, koporsódísz, urnakoszorú, sírcsokor, az Óbudai, Megyeri, Rákospalotai, Fiumei úti, Farkasréti, Kozma utcai köztemető, Izraelita, Erzsébeti, és Csepeli temető, valamint a Szent Gellért urnatemető, és a Csillaghegyi urnatemetőbe is. 

A Cinkotai, Budafoki, Lőrinci, Kispesti temetőkbe, és az Angeli utcai urnatemetőbe 1500 Ft a szállítási díj.  Pest megyei temetőkbe 4900 Ft egységesen a szállítás díja. 

A a megrendelés során a szállítási címhez az űrlapon, a temető címét kérjük beírni, a megjegyzés rovatba a temetés idejét, és az elhunyt nevét, A dátum választóval a temetés napját ki  tudja választani, kérjük az időpont választóval a temetést megelőző egy órával korábbi időpontot válasszon.

Kérdés esetén a 06702194301 számon nyújtunk segítséget.  

Opciók

-
+Szállítási időpont: 

A rendszer a Legkorábbi lehetőséget kínálja fel elsőként, amely a megrendeléstől számított 2 óra, ezt a lehetőséget a számlázási és szállítási adatok megadásánál, az oldal tetején fogja látni pirossal jelölve, itt tudja beállítani, hogy aznapra, (hétköznap, szombat, vasárnap is 9-20 óra között van szállítás) vagy más idópontban,  másik dátumra,  szeretne szállítást kérni. A rendszer előre maximum 7 napot enged választani, ha ettöl távolabbi időpontra szeretne rendelni, kérjük a megjegyzésbe a vásárlás végén írja be. 

Aznapra 16 óráig tud rendelést leadni, amit 20 óráig szállítunk, 16 óra után beérkező rendeléseket másnap 9 órától.

Szombaton 14 óráig beérkező rendeléseket tudjuk aznap este 20 óráig, és vasárnap 9-20 óra között szállítani.

Szombat 14 óra után beérkező rendeléseket  legkorábban hétfő 9 órától tudjuk szállítani.


Lépésenként:

1. Kiválasztja a terméket, (a termék melleti opciókból tud választani lehetőség szerint, méretet, színt, ajándéktárgyat, édességet, italt, és üdvözlőkártyát, valamint a kártya szövegét is ide leírhatja)

2. kosárba teszi, vagy tovább válogat

3. a kosár tartalma, ha rendben van, a tovább gombra kattint

4. Kiválasztja a szállítási módot, és a fizetési módot,  A kosár értéke alatt a tovább gombra kattint

5, Itt tudja megadni a szállítási dátumot, és időpontot, valamint a számlázási, és szállítási adatokat

6. ellenőrző oldal, rendelés elküldése.

Szállítási költség:

1, 10.000 Ft vásárlási érték felett Budapest területén az alábbi kerületekben ingyenes! (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XII, XIII, XIV, XV)

2, 10.000 Ft vásárlási érték alatt Budapest területén az alábbi kerületekben 2000 Ft.     (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XII, XIII, XIV, XV)

3, 19.800 Ft vásárlási érték felett Budapest területén az alábbi kerületekben ingyenes! (XI, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII)

4, 19.800 Ft vásárlási érték alatt Budapest területén az alábbi kerületekben 2800 Ft. (XI, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII)

5, Budapest környéke: 4900.-Ft (A csokrokat, saját kollégánk autóval szállítja!)
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pomáz, Pécel, Pilisborosjenő, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Telki, Törökbálint, Üröm, Vác, Vecsés

6, Vidéki szállítás esetén egyedi megállapodás szükséges!

7, A termék ára magyarországi ár, ellenszolgáltatásként a Magyar Köztársaság területén érvényes fizetőeszközzel kell teljesíteni a megrendelőnek (Magyarországi felhasználás után vámot fizetni nem kell).
A feltüntetett árak bruttó árak.

Medinilla virágküldés

Rendelj virágot gyors kiszállítással minden alkalomra.

NÉPSZERŰ TERMÉKEK