Elállás joga

Vásárlástól való elállás joga:

A megrendelt virágok elkészítése és kiszállítása a rendelt kiszállítás előtti munkanap déli 12 óráig e-mailben vagy telefonon lemondható a rendelési szám feltüntetésével. Ebben az esetben a megrendelés ellenértékét visszafizetjük. Ezen idő letelte után, de még a szállítás előtt csak különleges esetekben lehet módosítani a rendelésen, de az ellenérték visszatérítését nem tudjuk garantálni.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet 5. § c) pontja alapján a vágott virág készítmények esetén kiszállítás után a vevő nem élhet a vásárlástól való elállás jogával tekintve, hogy a vágott virág készítmény gyorsan romlandó termék, amit a fogyasztó kifejezett kérésére állítunk elő.

Ha nem lehet kézbesíteni a küldeményt:
a) Felhívjuk Önt és megkérdezzük, hogy a közelben valakinek átadható-e a csokor.
b) Visszaszállítjuk boltunkba, és üzenetet hagyunk a címzettnek, hogy ott átveheti.
c) Visszavisszük üzletünkbe és egy ismételt szállítási költség befizetése után, újra kiszállítjuk.
d) Amennyiben a vevő által megadott információk hibásak, vagy valótlanok, akkor az eladó nem tehető felelőssé, a lehetetlenné vált kiszállítás miatt. A vevő részéről utólagos visszalépés nem vehető figyelembe, és a már kifizetett összeg nem igényelhető vissza.

A kínálat mindig a készlet erejéig érvényes.
Áruhiány esetén, az eladó fenntartja magának a jogot, hogy egy minőségében, stílusában, formájában, tartalmában és méretében hasonló terméket szállítson, a Megrendelővel való egyeztetés után.