Adatkezelési irányelvek

Személyes adatainak megadása, módosítása és törlése
Személyes adatainak megadása minden esetben önkéntes, a Virágküldés app Kft. azokat kizárólag az Adatvédelmi Nyilatkozat és a hatályos adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően használhatja fel.

A Virágküldés app Kft weboldalát személyes adatainak felfedése nélkül is megtekintheti, vannak azonban olyan szolgáltatások (például: virágküldés és koszorúrendelés,) amelyek igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges bizonyos adatok megadása. A kötelezően kitöltendő adatmezők minden esetben piros csillaggal jelöltek.

A Felhasználótól online kapott adatok összeadhatóak azokkal az adatokkal, amelyek nyilvánosan elérhetőek, valamint amelyeket a Virágküldés app Kft-nek egyéb alkalmakor, pl.: regisztrációkor, ügyfélszolgálati hívásnál adott meg.

A Virágküldés app Kft. lehetőséget biztosít arra, hogy Ön módosítsa személyes adatait azok megváltozása esetén vagy kérje azok törlését indoklás nélkül. Mindezt megteheti az info.viragkuldes.bp@gmail.com e-mail címen, a +36 30 993 10 16-os telefonszámon vagy a 1036 Budapest, Bécsi út 85. Fszt.5 levélcímen, illetve a hírlevelekben szereplő linken keresztül. Ebben az esetben a titoktartási szabályok betartása és adatainak védelme érdekében, a Virágküldés app Kft munkatársa megkérheti személyazonossága valamilyen módon történő igazolására.

A személyes adatok felhasználása és közzététele
A Virágküldés app. Kft a Felhasználó személyes adatait minden esetben az Adatvédelmi Nyilatkozatnak, az előzetes tájékoztatásnak és engedélynek megfelelően használja fel, azokat harmadik félnek nem adja ki.

Előfordulhat olyan eset, amikor a Virágküldés app Kft és egyes külső felek közös (marketing) céljukra használják a megadott személyes adatokat. Mielőtt azonban erre sor kerülne, a Virágküldés app Kft. kéri a Felhasználó beleegyezését.

A weboldalon keresztül történő rendelések esetében a Virágküldés app Kft jogosult a Felhasználó maximális kiszolgálása érdekében a megadott személyes adatokat érintett Partnereivel megosztani. Ebben az esetben a Virágküldés app Kft Partnereitől elvárja, hogy e személyes adatokat kizárólag az adott cél érdekében használja fel.

A Virágküldés app Kft weboldala a Felhasználók széleskörű tájékoztatása érdekében más oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Virágküldés app Kft arra törekszik, hogy kizárólag olyan oldalakhoz kapcsolódjon, melyek betartják minőségi elvárásait és elkötelezettek a személyiségi jogvédelem iránt. Ugyanakkor az ilyen oldalak adatvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért a Virágküldés app Kft nem vállal felelősséget.