Adatkezelési tájékoztató

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: https://medinilla.hu vagy https://medinilla.hu

Személyes adatainak megadása, módosítása és törlése


Személyes adatainak megadása minden esetben önkéntes, a Virágküldés app.kft azokat kizárólag az Adatvédelmi Nyilatkozat és a hatályos adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően használhatja fel.

A Virágküldés app.kft weboldalát személyes adatainak felfedése nélkül is megtekintheti, vannak azonban olyan szolgáltatások (például: virágküldés és koszorúrendelés,) amelyek igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges bizonyos adatok megadása. A kötelezően kitöltendő adatmezők minden esetben piros csillaggal jelöltek.

A Felhasználótól online kapott adatok összeadhatóak azokkal az adatokkal, amelyek nyilvánosan elérhetőek, valamint amelyeket a Virágküldés app.kft-nek egyéb alkalmakkor, pl.: regisztrációkor, ügyfélszolgálati hívásnál adott meg.

A Virágküldés app Kft. lehetőséget biztosít arra, hogy Ön módosítsa személyes adatait azok megváltozása esetén vagy kérje azok törlését indoklás nélkül. Mindezt megteheti az info.viragkuldes.bp@gmail.com e-mail címen, a +36 30-993-10-16 os telefonszámon vagy a 1035 Budapest, Bécsi út 85 fszt.5 levélcímen, illetve a hírlevelekben szereplő linken keresztül. Ebben az esetben a titoktartási szabályok betartása és adatainak védelme érdekében, a Virágküldés app Kft munkatársa megkérheti személyazonossága valamilyen módon történő igazolására.

A személyes adatok felhasználása és közzététele


A Virágküldés app Kft a Felhasználó személyes adatait minden esetben az Adatvédelmi Nyilatkozatnak, az előzetes tájékoztatásnak és engedélynek megfelelően használja fel, azokat harmadik félnek nem adja ki.

Előfordulhat olyan eset, amikor a Virágküldő Kft és egyes külső felek közös (marketing) céljukra használják a megadott személyes adatokat. Mielőtt azonban erre sor kerülne, a Virágküldés app Kft. kéri a Felhasználó beleegyezését.

A weboldalon keresztül történő rendelések esetében a Virágküldés app.Kft jogosult a Felhasználó maximális kiszolgálása érdekében a megadott személyes adatokat érintett Partnereivel megosztani. Ebben az esetben a Virágküldés app.Kft Partnereitől elvárja, hogy e személyes adatokat kizárólag az adott cél érdekében használja fel.

A Virágküldés app.Kft weboldala a Felhasználók széleskörű tájékoztatása érdekében más oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Virágküldő Kft arra törekszik, hogy kizárólag olyan oldalakhoz kapcsolódjon, melyek betartják minőségi elvárásait és elkötelezettek a személyiségi jogvédelem iránt. Ugyanakkor az ilyen oldalak adatvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért a Virágküldés app.Kft nem vállal felelősséget.