Szállítási információk

Szállítási időpont: 

A rendszer a Legkorábbi lehetőséget kínálja fel elsőként, amely a megrendeléstől számított 2 óra, ezt a lehetőséget a számlázási és szállítási adatok megadásánál, az oldal tetején fogja látni pirossal jelölve, itt tudja beállítani, hogy aznapra, (hétköznap, szombat, vasárnap is 9-20 óra között van szállítás) vagy más idópontban,  másik dátumra,  szeretne szállítást kérni. A rendszer előre maximum 30 napot enged választani, ha ettől távolabbi időpontra szeretne rendelni, kérjük a megjegyzésbe a vásárlás végén írja be. 

Kiemelt napokon (Valentin- nap, nőnap, anyák napja) a megnövekedett igény miatt, nem tudunk pontos időpontot garantálni.

Aznapra 16 óráig tud rendelést leadni, amit 20 óráig szállítunk16 óra után beérkező rendeléseket másnap 9 órától.

Szombaton 14 óráig beérkező rendeléseket tudjuk aznap este 20 óráig szállítani.

Vasárnap 14 óráig beérkező rendeléseket tudjuk aznap este 20 óráig szállítani.

Vasárnap 14 óra után beérkező rendeléseket  legkorábban hétfő 9 órától tudjuk szállítani.

Lépésenként:

1. Kiválasztja a terméket, (a termék melleti opciókból tud választani lehetőség szerint, méretet, színt, ajándéktárgyat, édességet, italt, és üdvözlőkártyát, valamint a kártya szövegét is ide leírhatja)

2. kosárba teszi, vagy tovább válogat

3. a kosár tartalma, ha rendben van, a tovább gombra kattint

4. Kiválasztja a szállítási módot, és a fizetési módot,  A kosár értéke alatt a tovább gombra kattint

5, Itt tudja megadni a szállítási dátumotés időpontot, valamint a számlázási, és szállítási adatokat

6. ellenőrző oldal, rendelés elküldése.

Szállítási költség:

Budapest területén:
10.000 Ft vásárlási érték felett – ingyenes I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XII. XIII. XIV. XV. kerületekben. 

10.000 Ft vásárlási érték alatt – 2000 Ft. az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XII. XIII. XIV. XV. kerületekben.
19.800 Ft vásárlási érték felett –  ingyenes  a XI. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületekben.

19.800 Ft vásárlási érték alatt – 2800 Ft.  a XI. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületekben.
Budapest környéke:
2800 – 8000Ft (A csokrokat, saját kollégánk autóval szállítja!)
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pomáz, Pécel, Pilisborosjenő, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Telki, Törökbálint, Üröm, Vác, Vecsés.

Vidéki szállítás:
Egyedi megállapodás szükséges!

Postázásra tartós termékeknél van lehetőség. (Szárazvirág,selyemvirág, ajándéktárgy)

Különleges kiszállítási helyszínek.

  • Munkahelyre történő szállítás esetén szükséges lehet  a címzett elérhetősége, kérjük jelezze, ha a recepciós átveheti a küldeményt.
  • Kórházi kézbesítés csak abban az esetben áll módunkban, ha az intézmény aktuális szabályzata nem tiltja a belépést, illetve virág beszállítását. Kórházba történő szállítás esetén szükséges az  adott osztály, a   kórterem és szoba számának megadása, vagy  amennyiben lehetséges, a beteg elérhetősége.
  • Szállodába történő szállítás esetén szükséges a szobaszám és a vendég nevének megadása. A kézbesítés a szálloda recepcióján történő átadásig tudjuk garantálni.
  • Repülőtér, kikötő, pályaudvar stb.: Kiszállítást csak előzetes telefonos egyeztetés után tudunk vállalni. Fogadócsokor esetén szükség lehet a pontos járatszám, érkezési időpont esetleg egyéb kiegészítő adatok megadására. Mivel gyakran előfordulhatnak járatkésések, emiatt csak hosszabb várakozással tudjuk átadni a csokrot, 30 percnél hosszabb járatkésés esetén jogosultak vagyunk az átadás megtagadására. Ez esetben a címzett vagy a megrendelő üzletünkben veheti át a virágot.
  • Laktanya, védett objektum, nagykövetség: Kézbesítést csak abban az esetben tudunk garantálni, ha az intézmény szabályzata engedélyezi a beszállítást.
  • Temető: Temetőben lévő sírra csak a pontos adatok (elhunyt neve, parcella és sírszám, temetés időpontja) megadása esetén, 3.000 Ft külön szállítási díj ellenében tudjuk vállalni a kiszállítást.
  • Margit-sziget, Kopaszi-gát, Római part, illetve elzárt területek, zártkörű rendezvényekre nem tudunk kézbesítést vállalni.
  • Különleges igények lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal +36309931016 számon.A termék ára magyarországi ár, ellenszolgáltatásként a Magyar Köztársaság területén érvényes fizetőeszközzel kell teljesíteni a megrendelőnek (Magyarországi felhasználás után vámot fizetni nem kell). A feltüntetett árak bruttó árak.