Tulipáncsokor fehér-rózsaszín

7,000 Ft
Cikkszám:

Tavaszi tulipán natúr csomagolással, rózsaszín masnival. Az alapár 10 szál tulipánra vonatkozik. 

A termék mellett, illetve alatt találja az opciót, ahol kiválaszthatja a mennyiséget, ha több szálból szeretné. Ingyenes üdvözlőkártyát is választhat az illő alkalomra, és a kártya szövegét is beírhatja a szövegmezőbe.

Opciók

-
+
Szállítási időpont: 

A rendszer a Legkorábbi lehetőséget kínálja fel elsőként, amely a megrendeléstől számított 2 óra, ezt a lehetőséget a számlázási és szállítási adatok megadásánál, az oldal tetején fogja látni pirossal jelölve, itt tudja beállítani, hogy aznapra, (hétköznap, szombat, vasárnap is 9-20 óra között van szállítás) vagy más idópontban,  másik dátumra,  szeretne szállítást kérni. A rendszer előre maximum 7 napot enged választani, ha ettöl távolabbi időpontra szeretne rendelni, kérjük a megjegyzésbe a vásárlás végén írja be. 

Aznapra 16 óráig tud rendelést leadni, amit 20 óráig szállítunk, 16 óra után beérkező rendeléseket másnap 9 órától.

Szombaton 14 óráig beérkező rendeléseket tudjuk aznap este 20 óráig, és vasárnap 9-20 óra között szállítani.

Szombat 14 óra után beérkező rendeléseket  legkorábban hétfő 9 órától tudjuk szállítani.


Lépésenként:

1. Kiválasztja a terméket, (a termék melleti opciókból tud választani lehetőség szerint, méretet, színt, ajándéktárgyat, édességet, italt, és üdvözlőkártyát, valamint a kártya szövegét is ide leírhatja)

2. kosárba teszi, vagy tovább válogat

3. a kosár tartalma, ha rendben van, a tovább gombra kattint

4. Kiválasztja a szállítási módot, és a fizetési módot,  A kosár értéke alatt a tovább gombra kattint

5, Itt tudja megadni a szállítási dátumot, és időpontot, valamint a számlázási, és szállítási adatokat

6. ellenőrző oldal, rendelés elküldése.

Szállítási költség:

1, 10.000 Ft vásárlási érték felett Budapest területén az alábbi kerületekben ingyenes! (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XII, XIII, XIV, XV)

2, 10.000 Ft vásárlási érték alatt Budapest területén az alábbi kerületekben 2000 Ft.     (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XII, XIII, XIV, XV)

3, 19.800 Ft vásárlási érték felett Budapest területén az alábbi kerületekben ingyenes! (XI, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII)

4, 19.800 Ft vásárlási érték alatt Budapest területén az alábbi kerületekben 2800 Ft. (XI, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII)

5, Budapest környéke: 4900.-Ft (A csokrokat, saját kollégánk autóval szállítja!)
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pomáz, Pécel, Pilisborosjenő, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Telki, Törökbálint, Üröm, Vác, Vecsés

6, Vidéki szállítás esetén egyedi megállapodás szükséges!

7, A termék ára magyarországi ár, ellenszolgáltatásként a Magyar Köztársaság területén érvényes fizetőeszközzel kell teljesíteni a megrendelőnek (Magyarországi felhasználás után vámot fizetni nem kell).
A feltüntetett árak bruttó árak.

Medinilla virágküldés

Rendelj virágot gyors kiszállítással minden alkalomra.

NÉPSZERŰ TERMÉKEK