Sírcsokor vegyes fehér virágokból

18 000 Ft

Sírcsokor elkészítésénél, vizes tűzőhab alapba kerülnek a friss virágok, így akár 2-3 hétig is tartósan szépek maradnak.

Szalagot is rendelhet hozzá, fehér, krém, zöld, bordó, fekete színben, arany és ezüst felirattal. Kérjük a termék mellett található szalag szövegét válassza ki, vagy írja bele a ráírandó szöveget az “Aláírás, saját szöveg” mezőbe.

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Budapest területén a temetőkbe akár ingyenes szállítással rendelhető temetési koszorú, sírdísz, urnadísz, koporsódísz, urnakoszorú, sírcsokor, az Óbudai, Megyeri, Rákospalotai, Fiumei úti, Farkasréti, Kozma utcai köztemető, Izraelita, Erzsébeti, és Csepeli temető, valamint a Szent Gellért urnatemető, és a Csillaghegyi urnatemetőbe is. 

A Cinkotai, Budafoki, Lőrinci, Kispesti temetőkbe, és az Angeli utcai urnatemetőbe 1500 Ft a szállítási díj.  Pest megyei temetőkbe 4900 Ft egységesen a szállítás díja. 

A a megrendelés során a szállítási címhez az űrlapon, a temető címét kérjük beírni, a megjegyzés rovatba a temetés idejét, és az elhunyt nevét, A dátum választóval a temetés napját ki  tudja választani, kérjük az időpont választóval a temetést megelőző egy órával korábbi időpontot válasszon.

Kérdés esetén a 06702194301 számon nyújtunk segítséget.  

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sírcsokor vegyes fehér virágokból” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük