Szállítási költség:

Budapest területén:
7000 Ft vásárlási érték alatt - 1500 Ft minden kerületben.

7000 Ft vásárlási érték felett- 1500 Ft  a XI. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületekben.
7000 Ft vásárlási érték felett - ingyenes I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XII. XIII. XIV. XV. kerületekben.

Budapest környéke:
4900.-Ft (A csokrokat, saját kollégánk autóval szállítja!)
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pomáz, Pécel, Pilisborosjenő, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Telki, Törökbálint, Üröm, Vác, Vecsés.

Vidéki szállítás:
Egyedi megállapodás szükséges!


Postázásra tartós termékeknél van lehetőség. (Szárazvirág,selyemvirág, ajándéktárgy)


Különleges kiszállítási helyszínek.

  • Munkahelyre történő szállítás esetén szükséges lehet  a címzett elérhetősége, kérjük jelezze, ha a recepciós átveheti a küldeményt.
  • Kórházi kézbesítést csak abban az esetbenáll módunkban, ha az intézmény aktuális szabályzata nem tiltja a belépést, illetve virág beszállítását. Kórházba történő szállítás esetén szükséges az  adott osztály, a   kórterem és szoba számának megadása, vagy  amennyiben lehetséges, a beteg elérhetősége.
  • Szállodába történő szállítás esetén szükséges a szobaszám és a vendég nevének megadása. A kézbesítés a szálloda recepcióján történő átadásig tudjuk garantálni.
  • Repülőtér, kikötő, pályaudvar stb.: Kiszállítást csak előzetes telefonos egyeztetés után tudunk vállalni. Fogadócsokor esetén szükség lehet a pontos járatszám, érkezési időpont esetleg egyéb kiegészítő adatok megadására. Mivel gyakran előfordulhatnak járatkésések, ami miatt csak hosszabb várakozással tudjuk átadni a csokrot, 30 percnél hosszabb járatkésés esetén jogosultak vagyunk az átadás megtagadására. Ez esetben a címzett vagy a megrendelő üzletünkben veheti át a virágot.
  • Laktanya, védett objektum, nagykövetség: Kézbesítést csak abban az esetben tudunk garantálni, ha az intézmény szabályzata engedélyezi a beszállítást.
  • Temető: Temetőben lévő sírra csak a pontos adatok (elhunyt neve, parcella és sírszám, temetés időpontja) megadása esetén, 3.000 Ft külön szállítási díj ellenében tudjuk vállalni a kiszállítást.
  • Margit-sziget, Kopaszi-gát, Római part, illetve elzárt területek, zártkörű rendezvényekre nem tudunk kézbesítést vállalni.
  • Különleges igények lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal 0670219-4301 számon.A termék ára magyarországi ár, ellenszolgáltatásként a Magyar Köztársaság területén érvényes fizetőeszközzel kell teljesíteni a megrendelőnek (Magyarországi felhasználás után vámot fizetni nem kell). A feltüntetett árak bruttó árak.