Kegyeleti koszorú sárga-krém-kék

9 900 Ft

Leírás

Kegyeleti koszorú sárga-krém-kék virágokból.

A koszorú méretét, az opciók alatti átmérőre kattintva tudja kiválasztani 20 cm-től  1 méterig.

A koszorú mellett a 20 centis koszorú árát látja, az átmérő választóra kattintva megjelenik a nagyobb méretek + ára.

Kegyeleti koszorú elkészítésénél, vizes tűzőhab alapba kerülnek a friss virágok, így akár 2-3 hétig is tartósan szépek maradnak. Lehetőség van állvány bérlésére, mely elegánsabb hatást nyújt a koszorú elhelyezésére.

Szalagot is rendelhet hozzá, fehér, krém, zöld, bordó, fekete színben, arany és ezüst felirattal. Kérjük a termék mellett található szalag szövegét válassza ki, vagy írja bele a ráírandó szöveget az “Aláírás, saját szöveg” mezőbe.

Budapest területén a temetőkbe akár ingyenes szállítással rendelhető temetési koszorú, sírdísz, urnadísz, koporsódísz, urnakoszorú, sírcsokor, az Óbudai, Megyeri, Rákospalotai, Fiumei úti, Farkasréti, Kozma utcai köztemető, Izraelita, Erzsébeti, és Csepeli temető, valamint a Szent Gellért urnatemető, és a Csillaghegyi urnatemetőbe is. 

A Cinkotai, Budafoki, Lőrinci, Kispesti temetőkbe, és az Angeli utcai urnatemetőbe 2000 Ft a szállítási díj.  Pest megyei temetőkbe 4900 Ft -9800 Ft a szállítás díja. 

A a megrendelés során a szállítási címhez az űrlapon, a temető címét kérjük beírni, a megjegyzés rovatba a temetés idejét, és az elhunyt nevét, A dátum választóval a temetés napját ki  tudja választani, kérjük az időpont választóval a temetést megelőző egy órával korábbi időpontot válasszon.

Kérdés esetén a +36309931016 számon nyújtunk segítséget.  

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kegyeleti koszorú sárga-krém-kék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük