Máté, Mirella 2020.09.22. - Móric » Tekla

Virágküldés +36 70 219 4301

Adatkezelési irányelvek

Személyes adatainak megadása, módosítása és törlése

Személyes adatainak megadása minden esetben önkéntes, a Medinilla Virágművészet Kft. azokat kizárólag az Adatvédelmi Nyilatkozat és a hatályos adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően használhatja fel.

A Medinilla Virágművészet Kft weboldalát személyes adatainak felfedése nélkül is megtekintheti, vannak azonban olyan szolgáltatások (például: virágküldés és koszorúrendelés,) amelyek igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges bizonyos adatok megadása. A kötelezően kitöltendő adatmezők minden esetben piros csillaggal jelöltek.

A Felhasználótól online kapott adatok összeadhatóak azokkal az adatokkal, amelyek nyilvánosan elérhetőek, valamint amelyeket a Medinilla Virágművészet Kft-nek egyéb alkalmakkor, pl.: regisztrációkor, ügyfélszolgálati hívásnál adott meg.

A Medinilla Virágművészet Kft. lehetőséget biztosít arra, hogy Ön módosítsa személyes adatait azok megváltozása esetén vagy kérje azok törlését indoklás nélkül. Mindezt megteheti az info@medinilla.hu e-mail címen, a +36 1 225-3598-as telefonszámon vagy a 1013 Budapest, Pauler utca 7. levélcímen, illetve a hírlevelekben szereplő linken keresztül. Ebben az esetben a titoktartási szabályok betartása és adatainak védelme érdekében, a Medinilla Virágművészet Kft munkatársa megkérheti személyazonossága valamilyen módon történő igazolására.

 

A személyes adatok felhasználása és közzététele

A Medinilla Virágművészet Kft a Felhasználó személyes adatait minden esetben az Adatvédelmi Nyilatkozatnak, az előzetes tájékoztatásnak és engedélynek megfelelően használja fel, azokat harmadik félnek nem adja ki.

Előfordulhat olyan eset, amikor a Medinilla Virágművészet Kft és egyes külső felek közös (marketing) céljukra használják a megadott személyes adatokat. Mielőtt azonban erre sor kerülne, a Medinilla Virágművészet Kft. kéri a Felhasználó beleegyezését.

A weboldalon keresztül történő rendelések esetében a Medinilla Virágművészet Kft jogosult a Felhasználó maximális kiszolgálása érdekében a megadott személyes adatokat érintett Partnereivel megosztani. Ebben az esetben a Medinilla Virágművészet Kft Partnereitől elvárja, hogy e személyes adatokat kizárólag az adott cél érdekében használja fel.

A Medinilla Virágművészet Kft weboldala a Felhasználók széleskörű tájékoztatása érdekében más oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Medinilla Virágművészet Kft arra törekszik, hogy kizárólag olyan oldalakhoz kapcsolódjon, melyek betartják minőségi elvárásait és elkötelezettek a személyiségi jogvédelem iránt. Ugyanakkor az ilyen oldalak adatvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért a Medinilla Virágművészet Kft nem vállal felelősséget.